Monday, June 28, 2010

Tips voor Data Recovery verlies van Lexar SD-kaarten

Lexar SD-kaarten zijn de meest populaire en betrouwbare geheugenkaarten die kunnen worden gebruikt met een brede waaier van digitale apparaten zoals draagbare muziekspelers, digitale camera's, auto-navigatiesystemen en andere producten. Een Lexar SD-kaart op te slaan machtigt u talloze foto's, video's, favoriete nummers en andere gegevens. Voor foto-enthousiastelingen, het is een uitstekende opslag media die hen in staat stelt om foto's van de camera een computer in een mum van tijd. Hoewel ze hebben zo veel voordelen, zijn ze kwetsbaar voor incidenten die leiden tot gegevensverlies ontoegankelijkheid. Om zich tegen dergelijke problemen en toegang tot de gegevens, dan moet je volledig te vertrouwen op een back-up. Meestal doen de back-ups niet voldoen aan de eis en je hebt geen andere keuze dan toevlucht te nemen tot SD kaart herstel.

Redenen van het verlies van gegevens

Zoals hierboven vermeld, kan een Lexar SD card gegevens ontoegankelijk te maken in verschillende omstandigheden. Hier is een lijst van enkele veel voorkomende oorzaken die leiden tot ontoegankelijkheid van gegevens:

  • Per ongeluk verwijderen van data van een SD-kaart Lexar
  • Onbedoelde of opzettelijke formatteren van een SD-kaart Lexar
  • Beschadiging van het bestandssysteem
  • Corruptie
  • Virus aanval
  • Onderbreking in lees / schrijf-proces en vele anderen

Niet handelen op een haastige manier

Als je ooit tegenkomen op een van de bovengenoemde scenario's, niet overhaast te werk gaan. Aangezien nu het probleem zich heeft voorgedaan, kan je niet veel over zeggen maar kan de gegevens te herstellen door op te treden snel. Voor een SD card recovery software om al je verloren of verwijderde gegevens te herstellen, moet je er ook niet zeker dat u niet wilt gebruiken verder. Door dit te doen, zult u vermijden dat de verloren of verwijderde bestanden overschreven te krijgen en daarmee verbetering van de mogelijkheid tot terugvordering van de data met succes.

Kies een goede recovery software

Uw zoektocht naar een goede SD card recovery utility heeft zeer verfijnd. Het kiezen van een hulpprogramma wijselijk zinvol wanneer je niet kunt veroorloven om je handen te wassen uit de waardevolle gegevens. Terwijl het selecteren van een software voor een herstel van werk, kunt u rekening houden met de volgende punten:

  • Zorg ervoor dat u een niet-destructieve nut
  • Zorg ervoor dat het is uitgerust met een eenvoudige GUI
  • Zorg ervoor dat het u toestaat om een voorbeeld van de herstelbare gegevens
  • Zorg ervoor dat herstelt alle multimedia bestanden

Stellar Phoenix Photo Recovery is een voorziening die belast herstelt verloren, geschrapte of geformatteerde data (alle multimedia bestanden) van alle grote merken, waaronder SD-kaart Lexar, SanDisk, Transcend SD-kaart, enz. De recovery software is beschikbaar voor zowel Windows-als Mac-gebruikers.

1 comment:

  1. Geheugenkaarten en USB-sticks te herstellen van gegevens. Ook omdat als
    de stick of SD-kaart wordt niet herkend merh. Vervangen we de interne
    controller ...

    http://datenrettung-48.de/holland/

    ReplyDelete