Monday, July 19, 2010

Het oplossen van SDHC-kaart fout met Windows XP-computer

Secure Digital High Capacity (SDHC) kaarten zijn flash-geheugen gebaseerde kaarten met de opslagcapaciteit variërend van 4 GB naar 32 GB. De nieuwere specificatie van de SDHC-kaarten staan voor de opslag capaciteit van meer dan 32 GB. Soms kunnen er problemen optreden tijdens het openen van deze kaarten met Windows XP-computer. Dergelijke situaties zich voordoen wanneer de logische structuur van de kaart corrupt raakt. Door corruptie, al je opgeslagen foto's en andere multimedia bestanden ontoegankelijk geworden. Hoewel, je kunt herstel van verloren gegevens met behulp van een back-up, kunt u niet zeker zijn van volledig herstel. Gelukkig, te zeilen door middel van dergelijke situaties, veel SD card recovery software zijn beschikbaar in de huidige markt.

Bedenk een scenario, waarin, sluit u een SDHC-kaart met een capaciteit van 16 GB met Windows XP-computer om foto's en andere bestanden overdragen, en in plaats daarvan wordt het volgende foutbericht:

'De schijf is niet geformatteerd.
De schijf in de drive letter is niet geformatteerd.
Wilt u model het nu? "

Als gevolg van de bovenstaande fout, de computer niet in staat is om de kaart te lezen.

Veroorzaken

De bovenstaande fout achtervolgt je in de volgende omstandigheden:

  • Als de SDHC-kaart heeft een capaciteit van meer dan 8 GB en maakt gebruik van het bestandssysteem FAT32X
  • Als de SDHC-kaart is beschadigd

Resolutie

Als u geconfronteerd worden met de foutmelding als gevolg van een van de hierboven genoemde oorzaken, zou u gevraagd worden om deze stappen te volgen:

  • Download de hotfix 934428 voor Windows XP die ondersteuning voor SDHC-kaarten met een capaciteit van meer dan 4 GB hebben toegevoegd.
  • In het geval van SDHC kaart corruptie, moet u deze opnieuw formatteert. Formatteren installeert een nieuw bestand systeem in de kaart en maakt het geschikt voor hergebruik. U kunt dan het herstel van de verloren gegevens - foto's en video's - vanuit een bijgewerkte back-up. Echter, als er geen back-up beschikbaar is, moet u eerst een SD card recovery utility.

Deze derde professioneel gereedschap in dienst verfijnde algoritmes en ophalen van gegevens van een geformatteerde SDHC-kaart op een efficiënte manier. Zorg ervoor, downloadt u een alleen-lezen SD kaart herstel utility die niet wijzigen van de oorspronkelijke gegevens.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een complete applicatie die herstelt verloren of verwijderde foto's, audio, video's en andere multimedia-bestanden van meerdere merken waaronder SDHC-kaart Lexar, Transcend, SanDisk en nog veel meer. De SD-kaart terugwinningssoftware alle audio (WMA, WAV, MP3), video (AVI, WMV, MP4) en foto te selecteren (JPEG, TIF, PNG) formaten in drie eenvoudige stappen te weten, scannen en opslaan.

1 comment:

  1. Geheugenkaarten en USB-sticks te herstellen van gegevens. Ook omdat als
    de stick of SD-kaart wordt niet herkend merh. Vervangen we de interne
    controller ...

    http://datenrettung-48.de/holland/

    ReplyDelete