Thursday, June 17, 2010

Hoe te formatteren SD-kaarten en SD-kaart uit te voeren herstel

Veel digitale camera's maken gebruik van een SD-kaart voor een betere overdracht snelheid en hoge opslagcapaciteit voordeel. Als u uw digitale camera's SD-kaart gedraagt zich vreemd of gooien fouten of u geen toegang tot de volledige capaciteit van de kaart, je moet formatteren. U kunt een SD-kaart formatteren, hetzij met behulp van een kaartlezer of in uw digitale camera. Hoewel het opnieuw formatteren van een SD-kaart zal vast veel zaken die daarmee samenhangen, zal het uiteindelijk het wissen van uw dierbare foto's. In veel situaties, wanneer u geen andere optie hebben, maar te formatteren een SD-kaart, kunt u de verwijderde foto's terugzetten vanaf een back-up geldig is. Echter, als er geen back-up beschikbaar is, geen nood is. Verschillende SD card recovery software beschikbaar zijn om tegemoet te komen aan uw herstel behoeften.

Formatteren met behulp van een SD-kaartlezer

U kunt de hieronder genoemde instructies om opnieuw formatteren van uw SD-kaart:

  • Draai op uw computer, zet de SD-kaart in de kaartlezer sleuf van uw computer of u kunt een externe kaartlezer te gebruiken voor het doel. Je Operating Systeem zal automatisch een venster geopend. Klik op de optie 'Open een map om bestanden' te bekijken.
  • Als je besturingssysteem niet een raam open, ga naar 'My Computer'
  • Right-klik op de stationsletter voor uw kaartlezer en selecteer vervolgens de optie die zegt "Formatteer '. Kies de 'FAT 16' optie als een ander venster verschijnt waarin u wordt gevraagd om een bestand te selecteren

Formatteren in uw digitale camera

Neem de volgende stappen voor het opmaken van een SD-kaart in onze digitale camera om FAT 16:

  • Plaats de SD-kaart in uw camera en zet hem aan.
  • Druk op de knop 'Menu' of 'OK' knop om op de foto-opties. Kies de optie die zegt ofwel 'Setup of Opties'
  • Go op het 'Format' tab en klik op 'OK' door het selecteren van FAT 16-bestandssysteem

FAT 16 is een ideale bestandssysteem voor een SD-kaart. Je zou kunnen veranderen in een FAT-32 voor betere overdracht snelheden, maar veel digitale camera's kunnen niet steunen.

Nu, dat u klaar bent met formatteren, om het verlies van gegevens te compenseren, moet je kiezen voor een efficiënte SD kaart gegevens herstel software. Elk uitstel kan leiden tot de verloren bestanden te krijgen over geschreven, dus een belemmering voor de mogelijkheden van de succesvolle SD card data recovery.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een betrouwbare tool die herstelt verloren of verwijderde foto's van verschillende geformatteerde geheugenkaarten waaronder SD, SDHC, MMC, XD, enz. De foto recovery tool herstelt alle formaten en is beschikbaar voor zowel Windows-als Mac-gebruikers.

1 comment:

  1. Geheugenkaarten en USB-sticks te herstellen van gegevens. Ook omdat als
    de stick of SD-kaart wordt niet herkend merh. Vervangen we de interne
    controller ...

    http://datenrettung-48.de/holland/

    ReplyDelete