Thursday, February 18, 2010

Tips om E50 'en' Los 'E51' Card Fouten in de Canon PowerShot S400 Camera

SD kaart herstel
De Canon PowerShot S400 is een populaire digitale camera onder fotoliefhebbers met functies zoals een 4 megapixels lens, autofocus, 3x optische zoom, en een aantal handmatige controles. De camera ondersteunt CF (Compact Flash) geheugenkaart op te slaan de waardevolle foto's die de gebruiker vastlegt op te slaan langdurige herinneringen. Maar wanneer de kaart niet om te communiceren met geen idee van de opgeslagen bestanden, kan dit weer als een overweldigende ervaring voor dezelfde gebruiker. Meestal kunnen dergelijke problemen worden opgelost door het opnieuw formatteren van de CF-kaart, maar het zorgt ook voor de hele foto te slaan om te verwijderen. In dergelijke situaties als de gebruiker geen toegang heeft of een geschikte back-up, een digitale SD Card Recovery Software kan redden. De verdere illustratie toont een zelfde soort probleem dat kan optreden op een Canon PowerShot S400 gebruiker.

Denk je vangen enkele kostbare foto's met uw Canon PowerShot S400 camera. Als gevolg van een onverwachte gebeurtenis, moet u het afsluiten van de camera wanneer intern, werd de camera toegang tot de CF-kaart. De volgende keer, wanneer u de camera te bekijken en deze waardevolle toegang tot bestanden, vindt u ze ontoegankelijk met fouten, zoals:

"E50"

Of

"E51"


Dergelijke fouten aan te geven falen van de geheugenkaart om te communiceren met de Canon PowerShot S400 camera. De CF-kaart is waarschijnlijk beschadigd.

Oplossing

Je moet proberen de volgende oplossingen bij het oplossen van het gegeven probleem:

Verwijder de CF-kaart en proberen om het te lezen met behulp van een kaartlezer. Als het toegankelijk is, kan het probleem worden gerelateerd aan de Canon PowerShot S400 camera. U kunt proberen het resetten van de camera naar de standaardinstellingen en / of installeren van de firmware-updates.
In geval zelfs de kaartlezer geen toegang tot de kaart, wordt u voorgesteld om de CF-kaart in de camera formatteren en herstellen van back-up.

Opnieuw formatteren van de CF-kaart verwijdert de hele bestanden. Dus als een back-up niet beschikbaar is, moet u gebruik maken van een SD kaart herstel toepassing. De derde-partij SD Card Recovery software zijn ontworpen om het scannen van specifieke algoritmen te lokaliseren en verloren, geschrapt of ontbrekende digitale bestanden. Ook zijn deze programma's eenvoudig te gebruiken met een interactieve interface.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een geavanceerd hulpprogramma dat kan verloren foto's, audio, en video's van een verscheidenheid van digitale media zoals geheugenkaarten, harde schijven en camera's. De Digital Camera Data Recovery is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X-besturingssysteem. De tool ondersteunt bijna alle digitale bestandsformaten.

No comments:

Post a Comment