Wednesday, October 27, 2010

Win geschrapte / bedorven gegevens van SD-geheugenkaart


Secure Digital (SD) is een niet-vluchtig flash-geheugen elektronische data-opslag apparaat dat op grote schaal wordt gebruikt om digitale gegevens op te slaan. Het is over het algemeen gebruikt in digitale camera's, handheld computers, PDA's, mobiele telefoons, GPS ontvangers, en video game consoles. Vergeleken met andere opslagapparaten die beweegbare delen hebben, SD-kaarten zijn veiliger in gebruik. Echter, ook zij kunnen worden beschadigd als gevolg van toevallige schrapping van bestanden, corruptie van het bestandssysteem dat de gegevens over flash drive, en diverse andere redenen beheert. Corruptie van SD-kaarten vereist SD kaart herstel te komen van dergelijke situaties.

Geheugenkaart corruptie kan maken alle afbeeldingen, audio, video's en andere digitale mediabestanden die zijn opgeslagen op de geheugenkaart ontoegankelijk.

Voorkomende redenen voor geheugenkaart corruptie zijn:
  • onoordeelkundig gebruik van de digitale camera
  • onderbroken lezen of schrijven operaties
  • schadelijke software zoals virussen.
Als de geheugenkaart is geformatteerd door een fout, een bijgewerkte back-up helpt de gebruiker al zijn digitale bestanden te herstellen. Maar als er geen bijgewerkte back-ups, dan is de geheugenkaart niet mag worden gebruikt tot digitale bestanden kunnen worden hersteld met behulp van effectieve derden SD card recovery software.

Goede geheugenkaart recovery software heeft de volgende kenmerken.

  • Het moet herstellen alle verloren en verwijderde foto's, audio en video.
  • Het moet ondersteuning voor meerdere foto-, audio-en video-bestandsformaten.
  • Het moet herstellen van gegevens van bijna alle geheugenkaarten.
  • Het moet herstellen van gegevens van alle populaire camera maakt.
  • Een miniatuurweergave van de realiseerbare bestanden moeten worden verstrekt.
  • Het moet terugvorderen foto's van beschadigde of bedorven media.
  • Het platform moet het herstel van de fysieke schijf en logische volume

Goede derde digitale media data recovery tools helpen bij het terug te krijgen van de gegevens zonder zorgen over beschadiging of verlies van gegevens. Deze tools zijn speciaal ontworpen om te gaan met kaart corruptie en diverse andere multimedia-verlies van gegevens kwesties. Een van deze geheugenkaart recovery tool is Stellar Phoenix Photo Recovery.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een alleen-lezen SD card recovery software die data opslaat hersteld op een nieuwe door de gebruiker opgegeven locatie, en voorkomt dat de originele data wordt overschreven of gewijzigd. Deze tool kan herstellen foto's van digitale camera's, geheugenkaarten, harde schijven, USB-sticks, etc, en is compatibel met Windows 7, Vista, XP, NT, 2003 en 2000.

No comments:

Post a Comment