Monday, April 19, 2010

Hoe om verloren Foto van bedorven Kingston SD-kaart

Hebt u uw gedenkwaardige foto's verloren aan een beschadigde Kingston SD-kaart? Ik weet niet hoe om te gaan met het tragische verlies van foto's situatie? Zo ja, dan geen noodzaak tot wanhoop hebben sd card recovery software maakte het eenvoudig om verloren foto's. Foto's kunnen worden teruggevonden in een kleine tijdspanne door te kiezen voor een apt-software. Foto's kunnen worden teruggewonnen uit een verscheidenheid van beschadigde opslagmedia zoals geheugenkaarten, memory sticks, Zip-schijven, digitale camera's, camcorders, USBs en andere terugvorderbare media. Deze software blijken echte hulp in het geval er geen back-up bijgewerkt beschikbaar.

In het geval van Kingston SD-kaart van corruptie, kunt u geen toegang tot opgeslagen foto's met behulp van een digitale camera of een computer. Aangezien het bestandssysteem beschadigd raakt, kan een Kingston SD-kaart te gooien volgende fouten:

 • Geheugenkaart fout
 • Geheugenkaart vol
 • Geheugenkaart niet herkend
 • Read / Write error
 • Geheugenkaart moet formatteren

De bovenstaande fouten kunnen altijd en overal uitbarsten. Daarom, om hen op afstand te houden, moet men begrijpen wat de oorzaken van corruptie in een Kingston SD-kaart. Laten we eens kijken naar de belangrijkste oorzaken:

 • Het uitschakelen van de camera voor een foto is volledig geschreven naar de geheugenkaart
 • Het verwijderen van de geheugenkaart niet terwijl een foto wordt nog steeds op geschreven
 • Het verwijderen van de geheugenkaart uit de kaartlezer, terwijl de inhoud ervan zijn open op een computer
 • Klik op foto's met een lage batterijen
 • Formatteren van de geheugenkaart in een computer in plaats van de camera
 • Klik op foto's wanneer de geheugenkaart vol raakt

In dergelijke gevallen, wanneer de kaart onbruikbaar wordt, is er nog een manier om verloren foto's terug te vorderen. Hoewel de kaart beschadigd raakt, de foto's blijven op de kaart. Ze kunnen worden hersteld met behulp van een betrouwbare SD kaart herstel software na het formatteren van de Kingston SD-kaart.

Deze toepassingen van derden in dienst verbeterde algoritmen scannen en veilig terug verloren foto's. Omdat ze niet-destructief, zij niet de originele inhoud te wijzigen. Bovendien komen ze uitgerust met een eenvoudige grafische user interface die het herstel een eenvoudige en gemakkelijke taak maakt.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een bekende SD card recovery software die alle multimedia bestanden zoals audio herstelt, foto's, video's etc ongeacht de foto verlies scenario. De uitvoerige foto recovery tool, die beschikbaar is voor zowel Windows als Mac-gebruikers, herstelt gegevens uit een scala van geheugenkaarten waaronder SD, SDHC, MMC, MMC plus, XD, CF, enz.

2 comments:

 1. Geheugenkaarten en USB-sticks te herstellen van gegevens. Ook omdat als de stick of SD-kaart wordt niet herkend merh. Vervangen we de interne controller ...

  http://datenrettung-48.de/holland/

  ReplyDelete