Thursday, May 13, 2010

Kan geen toegang tot de gegevens opgeslagen op SD-kaart via uw PC

Een SD (Secure Digital) kaart is een ultra kleine geheugenkaart ontworpen om hoge-capaciteit geheugen in omvang zo klein als een postzegel voorzien. Door hun goede prestaties, SD-kaarten worden op grote schaal gebruikt in diverse elektronische consumentenproducten namelijk digitale camera's, MP3-muziek-spelers, personal computers, PDA's, navigatiesystemen, en zo verder. Hoewel SD-kaarten hebben een snellere prestatie snelheden en andere voordelen, zij gevoelig zijn voor fouten die je zet op het risico op verlies van gegevens. Om te voorkomen en te ontsnappen zulke ellendige scenario's, wordt u aangeraden om regelmatig back-ups te handhaven. Als er ooit dat u gegevens verliest na uitbarsting van een SD-kaart fout, en dat ook in het ontbreken van een geldige back-up, niet opgeven hoop. Een SD card recovery software is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar manieren om de verloren gegevens terug te vorderen.


Als praktisch voorbeeld nemen, kan je tegenkomt de volgende fout terwijl het proberen om foto's opgeslagen op uw geheugenkaart naar een computer overbrengen:

"Geen beelden op de kaart"

De fout zal absoluut een teleurstellend als je niet in staat om foto's en uiteindelijk te delen met je vrienden en familie leden via internet.

Veroorzaken

Een SD-kaart zich gedraagt op een dergelijke abrupte wijze in de volgende scenario's:

  • Onderbreking in de lees / schrijf-proces (veroorzaakt door het uittrekken van de kaart terwijl de camera nog op, het verwijderen van de kaart, terwijl de inhoud ervan zijn geopend op een computer, enz.)
  • Beschadiging van het bestandssysteem
  • Virus aanvallen

Resolutie

  • Probeer opnieuw plaats de geheugenkaart en daarna weer aansluiten van de camera op een pc
  • Probeer toegang tot de gegevens met behulp van een kaartlezer
  • Probeer het gebruik van de kaart op een andere computer
  • Als alles van het bovenstaande niet lukt, aarzel dan niet om de kaart te formatteren als je een goede kans op het terugverdienen van gegevens met behulp van een vertrouwde SD-kaart terugwinningsnut

Deze derde SD kaart herstel tools zijn in staat om het uittreksel heeft verloren audio, video, foto's en andere multimedia-bestanden van de opgemaakte opslagmedia. Bovendien zijn ze uitgerust met een eenvoudige grafische user interface naar herstel taak een cakewalk, zelfs voor een beginner te maken.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een efficiënte tool die herstelt verloren / geschrapt / foto's en andere multimedia bestanden opgemaakt uit een reeks van geheugenkaarten waaronder SD, SDHC, MMC, MMC plus, enz. De SD-kaart recovery software is beschikbaar in twee aparte versies voor zowel Windows-en Mac-gebruikers.

Tuesday, May 4, 2010

Hoe op te lossen SD / TF card error

SD-of Secure Digital is een digitale geheugenkaart gebruikt op verschillende draagbare apparaten zoals digitale camera's, mobiele telefoons, mediaspelers, en anderen. Aangezien kaart opslagcapaciteit en hun afmetingen te veranderen, is de SD-kaart gevonden in diverse specificaties zoals SDHC, SDXC, microSD, en dergelijke. SD-kaarten zijn geformatteerd met FAT of FAT32-bestandssysteem en kan beschadigd zijn geraakt voor de veelheid van redenen. Deze omvatten virusaanval, een verstoorde gegevens te schrijven, en onzorgvuldig worden behandeld. Hoewel de SD-kaart formatteren is de ultieme oplossing om de kaart opnieuw te gebruiken, maar dit levert data verlies. In een dergelijke situatie om gegevens te herstellen, moet u een back-up of een SD kaart gegevens herstel om verloren bestanden en mappen te halen.

Voor een beter begrip van dit probleem, een digitale camera te behandelen met een SD-kaart. Je beslist om deze SD-kaart te vullen, zodat u kunt een aantal foto's afgedrukt op hetzelfde moment te krijgen. In deze poging, neemt u enkele foto's, verwijder enkele van hen, voortdurend bekijken, schiet wat meer, en ga zo maar door. Maar plotseling op uw verbazing, de digitale camera niet op de SD-kaart herkennen verder en wordt geleverd met de onderstaande foutmelding:

"SD / TF card error"

De SD-kaart is nu beschadigd. Proberen dezelfde SD-kaart van een Windows-of Mac-computer toegang geeft geen resultaten.

Zoals eerder vermeld, kunt u de kaart formatteren en terug te brengen naar een werkende staat door het formatteren van de SD-kaart. Houd in het achterhoofd om opnieuw de kaart alleen in het digitale apparaat waarmee het verbonden is, zelfs niet in de computer. Andere apparaten kunnen niet herkent de SD-kaart formatteren en corrupte verder.

Maar hoe zit het met de gegevens? Verloren gegevens kunnen worden teruggevorderd als u een volledige en geldige back-up beschikbaar. Maar in andere situaties, maak je klaar om wat geld te besteden aan een derde partij card data recovery software. Deze zijn gemakkelijk beschikbaar zijn producten die kan halen verloren of geschrapte digitale bestanden in no-time uit een beschadigd of neergestort digitale opslagmedia zoals SD-kaarten. SD card recovery software zijn eenvoudig te gebruiken tools met interactieve vormgeving.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een feature-rijke oplossingen om verloren of gewiste gegevens uit een verscheidenheid van digitale opslagmiddelen met inbegrip van SD-kaarten. Deze kaart data recovery hulpprogramma is beschikbaar in twee vormen voor Mac en Windows-besturingssystemen en ondersteunt de meeste van de digitale bestandsformaten voor herstel.