Thursday, February 18, 2010

Tips om E50 'en' Los 'E51' Card Fouten in de Canon PowerShot S400 Camera

SD kaart herstel
De Canon PowerShot S400 is een populaire digitale camera onder fotoliefhebbers met functies zoals een 4 megapixels lens, autofocus, 3x optische zoom, en een aantal handmatige controles. De camera ondersteunt CF (Compact Flash) geheugenkaart op te slaan de waardevolle foto's die de gebruiker vastlegt op te slaan langdurige herinneringen. Maar wanneer de kaart niet om te communiceren met geen idee van de opgeslagen bestanden, kan dit weer als een overweldigende ervaring voor dezelfde gebruiker. Meestal kunnen dergelijke problemen worden opgelost door het opnieuw formatteren van de CF-kaart, maar het zorgt ook voor de hele foto te slaan om te verwijderen. In dergelijke situaties als de gebruiker geen toegang heeft of een geschikte back-up, een digitale SD Card Recovery Software kan redden. De verdere illustratie toont een zelfde soort probleem dat kan optreden op een Canon PowerShot S400 gebruiker.

Denk je vangen enkele kostbare foto's met uw Canon PowerShot S400 camera. Als gevolg van een onverwachte gebeurtenis, moet u het afsluiten van de camera wanneer intern, werd de camera toegang tot de CF-kaart. De volgende keer, wanneer u de camera te bekijken en deze waardevolle toegang tot bestanden, vindt u ze ontoegankelijk met fouten, zoals:

"E50"

Of

"E51"


Dergelijke fouten aan te geven falen van de geheugenkaart om te communiceren met de Canon PowerShot S400 camera. De CF-kaart is waarschijnlijk beschadigd.

Oplossing

Je moet proberen de volgende oplossingen bij het oplossen van het gegeven probleem:

Verwijder de CF-kaart en proberen om het te lezen met behulp van een kaartlezer. Als het toegankelijk is, kan het probleem worden gerelateerd aan de Canon PowerShot S400 camera. U kunt proberen het resetten van de camera naar de standaardinstellingen en / of installeren van de firmware-updates.
In geval zelfs de kaartlezer geen toegang tot de kaart, wordt u voorgesteld om de CF-kaart in de camera formatteren en herstellen van back-up.

Opnieuw formatteren van de CF-kaart verwijdert de hele bestanden. Dus als een back-up niet beschikbaar is, moet u gebruik maken van een SD kaart herstel toepassing. De derde-partij SD Card Recovery software zijn ontworpen om het scannen van specifieke algoritmen te lokaliseren en verloren, geschrapt of ontbrekende digitale bestanden. Ook zijn deze programma's eenvoudig te gebruiken met een interactieve interface.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een geavanceerd hulpprogramma dat kan verloren foto's, audio, en video's van een verscheidenheid van digitale media zoals geheugenkaarten, harde schijven en camera's. De Digital Camera Data Recovery is beschikbaar voor zowel Windows als Mac OS X-besturingssysteem. De tool ondersteunt bijna alle digitale bestandsformaten.

Saturday, February 6, 2010

Problemen Memory Card problemen in Kodak Zi8

Kodak Zi8 is een klein en een gemakkelijk te dragen videocamera waarmee je prachtige video's vast te leggen. De camera biedt een voordeel van tien uur continu opnemen en bevat een ingebouwde geheugenkaart slot, compatibel met SD (Secure Digital) of SDHC (Secure Digital High Capacity) kaarten. Deze geheugenkaarten, hoewel een veilig medium video bestanden op te slaan, kunnen worden beschadigd als gevolg van verschillende redenen, zoals onderbroken read / write operatie, virus aanval, en onjuiste behandeling. Deze kaarten eenmaal beschadigd, display een foutmelding dat u niet in staat te stellen een nieuwe records video of ook resulteren in het maken van alle pre-opgenomen video's ontoegankelijk. Voor het bekijken van de video's zullen ontoegankelijk, moet je ze terugzetten vanaf een bijgewerkte back-up. Maar met de waarschijnlijkheid van back-up bestand zelf krijgen beschadigd, een veilige optie is altijd een krachtige SD Card Recovery Software.

Overweeg een praktische zaak, waar je tegenkomt de onderstaande foutbericht dat wordt weergegeven op het LCD-scherm van Kodak Zi8 wanneer u probeert om de video's opgeslagen op de geheugenkaart bekijken:

"Er is een fout opgetreden. Overdracht video's / foto's naar uw computer, dan formatteren (wissen) van de kaart of het interne geheugen. "

Dezelfde foutmelding verschijnt elke keer dat u de camera en probeer de opgeslagen video's te bekijken.

Oorzaak:

De bovenstaande foutmelding optreedt als gevolg van corruptie van de geheugenkaart.

Resolutie:

Zoals voorgesteld in het foutbericht, kunt u de video's overbrengen naar een andere opslagmedia. Echter, de resolutie niet wanneer de gegevens opgeslagen in de kaart is ontoegankelijk. Om overwinnen dergelijke gevallen moet u de geheugenkaart formatteren in de camera. Hoewel het formatteren van de kaart lost uw probleem in alle gevallen, verwijdert ook alle eerder opgeslagen video's in de kaart. Om toegang te krijgen de opgemaakte video's, lees dan verder.

Wanneer een geheugenkaart wordt geformatteerd, worden de gegevens opgeslagen in de kaart niet wordt verwijderd. Zijn enkel een installatie van een nieuw bestandssysteem, waarmee u nieuwe gegevens op te slaan. Om alle verwijderde gegevens te herstellen na het formatteren, moet u een geheugen SD Card Recovery tool.

Een geheugen SD kaart herstel utility telt krachtige scannen algoritmen om verloren video's te herstellen van een geformatteerde geheugenkaart.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een geweldig geheugen SD Card Recovery Software die herstelt verloren, verwijderd en geformatteerd video's en stelt u in staat om ze te herstellen op uw nieuwe locatie. Ondersteund door zowel Windows als Mac OS X, het herstel toepassing bevoegd is genoeg om alle soorten bestanden, waaronder GIF, RAW, JPEG, BMP, etc.