Monday, December 28, 2009

Problemen bij het gebruik van SanDisk SD Plus kaart met Windows XP of 2000

Een SD-kaart wordt gebruikt door mobiele telefoons, camera's, camcorders en vele andere dergelijke draagbare apparaten. Het voornaamste doel is natuurlijk om een veilige en gemakkelijke opslag van elke vorm van digitale data, zoals foto's mogelijk te maken, video's, geluidsfragmenten, enz. Al deze kaarten zijn compatibel met bijna alle computers, kunnen ze ondervinden weinig problemen met het zelfde. Deze problemen kunnen worden in de vorm van foutmelding (s) of alleen gegevens ontoegankelijkheid. Terwijl het oplossen van problemen opties, zoals opmaak, het bewerken van het register, enz., lost veel van deze problemen, leidt het vaak tot verlies van gegevens. Op zulke momenten als men niet een back-up moeten wenden tot, dan moet je gebruik maken van een SD-kaart Recovery Software.

Bijvoorbeeld, wanneer u gebruik maakt van de SanDisk SD Plus-kaart met Windows XP of 2000, kunt u enkele problemen tegenkomen. Soms wordt een foutbericht kan worden weergegeven, bij anderen kan het gewoon niet functioneren 'normaal'.

Oorzaak:

Twee belangrijke redenen voor het probleem zou kunnen worden onjuiste installatie van drivers of SD-kaart corruptie ..

Resolutie:

Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

1.In geval van onjuiste installatie van de bestuurders, volg de stappen hieronder:

Haal de SanDisk SD-kaart van uw systeem.
Zorg ervoor dat u een back-up van het register. (uit het menu 'Start', selecteer 'Uitvoeren', typ regedit 'en klik op OK, uit het register menu, selecteer' Export ', en de naam van het bestand). Sla het op uw bureaublad.
Run 'regedit32' met de 'Start'> 'Uitvoeren' optie. Verwijder de hieronder vermelde gegevens:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Control \ DeviceClasses \ (a5dcbf10-6530-...) \ # #? # USBSTOR # Disk & Ven_Sandisk & Prod_SD_ ..........
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Enum \ USB \ VID_0781 & PID_6100
Na het verwijderen van de items uit het register, herstart de computer.

Zodra de computer opnieuw is opgestart, plaatst u de SanDisk SD Plus kaart. Het zou moeten werken nu. Als het echter nog enkele problemen geeft, dan is uw geheugenkaart is beschadigd. In dergelijke situaties moet u formatteren van de kaart in uw computer. Dit bevordert het gebruik tussen de computer en de kaart. Vergeet niet om het FAT-bestandssysteem selecteren terwijl het formatteren van de kaart.

Of u formaat van de kaart, of verliest de gegevens tijdens een andere stap in het proces, kunt u altijd het verloren bestanden met behulp van een SD Card Recovery Software. Deze instrumenten moeten zorgvuldig worden gekozen, zoals een nep zou kunnen leiden tot verdere problemen. De tools uitvoeren SD Card Recovery zelfs uit geformatteerd en beschadigde kaarten.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een SD Card Recovery tool die beschikbaar is voor zowel Mac als Windows OS. De software ondersteunt JPEG, GIF, TIFF, RAW, MOV, AVI, enz. U kunt View thumbnail preview van de realiseerbare bestanden met behulp van de gratis proefversie van de software, en gebruik vervolgens de volledige versie van de werkelijke herstel uit te voeren.

Friday, December 4, 2009

Memory Card Parameter Fout op SDHC-kaarten

SDHC Secure Digital High Capacity Card is een flash geheugenkaart die beschikbaar komt met de minimale capaciteit van 4 GB. SDHC is de uitbreiding van de standaard SD-specificatie die is gericht aan haar opslagcapaciteit tot 32 GB verhogen. Om een hoge capaciteit data-opslag, SDHC-kaarten maken gebruik van de sector aanpakken onverschillig uit byte aanpakken die wordt gebruikt in eerdere SD-kaarten. Deze kaarten worden beschouwd als betrouwbaarder en efficiënter dan SD-kaarten. Maar omdat fouten niet altijd kan worden uitgesloten, kan je soms merken dat de gegevens opgeslagen op SDHC-kaart is ontoegankelijk en geeft fouten wanneer u probeert toegang te krijgen. Dit kan zich voordoen als de kaart beschadigd is. Om dergelijke problemen op te lossen, moet u opnieuw de kaart en gebruik de recente back-up beschikbaar om de verloren bestanden en mappen herstellen. Maar als data back-up wordt gevonden onvolledig, beschadigd of afwezig is, moet u gebruik maken van krachtige SD Card Recovery Software die het mogelijk maken het herstellen van verloren foto's en andere digitale bestanden van logisch gezien verpletterde media.

Voor een voorbeeld van mening dat u een SDHC kaart in een digitale camera en deze niet de kaart met de volgende foutmelding te lezen:

"Geheugenkaart fout. Geheugenkaart parameter error "

U kunt geen toegang tot de opgeslagen gegevens.

Oorzaak

Hieronder staan de mogelijke redenen dat zou kunnen verhogen fouten als hierboven:

Defecte kaartlezer
Disk structuur van de kaart is corrupt

Oplossing

Aan 'geheugenkaart parameter fout', moet u proberen gebruik na deze maatregelen:

Probeer een andere kaartlezer om de kaart te lezen en daarmee toegang tot de gegevens
Te lossen kaart corruptie fouten, moet u opnieuw de kaart. Gegevens terugzetten verloor dus met behulp van back-up.

Soms, back-up niet het herstel van de gewenste bestanden en mappen, omdat het niet volledig is bijgewerkt, is beschadigd of momenteel niet beschikbaar. U kunt gebruik maken van SD card recovery tools in dergelijke situaties. Ontworpen om te scannen krachtige algoritmen, gebruik maken van deze SD Card Recovery Software dienen als geldig recovery tools voor alle soorten van verloren digitale bestanden. Deze hulpprogramma's bieden interactieve user interface en dus kunt u deze gebruiken zonder voorafgaande technische kennis van het gebruik van dergelijke software.

Stellar Phoenix Photo Recovery is een krachtige SD Card Recovery tool die beschikbaar is voor Windows (Windows Vista, XP, 2003 en 2000) en Mac (Mac OS X Leopard 10.5.x, 10.4.x Tiger, Panther 10.3.9). Het is een alleen-lezen-instrument met zelf-beschrijvend interface. De toepassing ondersteunt de meeste van de camera, audio-en video bestandsformaten. Het kan herstellen van alle SD, MMC, SDHC, Compact Flash kaarten en nog veel meer.